Vil du gerne ud at rejse noget mere, og vil du gerne gøre det så billigt som muligt, så du kan få pengene til at række længere, kan det være godt at være på udkig efter billige flybilletter.

Læs også om vores verdensarvsliste her.

Sammenlign priser

Det første tip til at finde billige flybilletter er at sammenligne priser på billetterne, når du skal i gang med at booke. Der er jo mange flyselskaber, der flyver nogenlunde de samme ruter, så lad være med kun at kigge hos et flyselskab, hvis du gerne vil have billige flybilletter.


Kigger du fx kun hos SAS, når du skal ud at flyve, kan du jo ikke vide, om du får de billigste billetter på markedet. Derfor bør du altid sammenligne på tværs af flyselskaberne for at finde de billigste afgange.

Vær fleksibel med datoerne

Dernæst er det også godt, hvis du har mulighed for at være lidt fleksibel med dine datoer. For der kan være stor forskel på at rejse fra fx mandag til onsdag, eller fra tirsdag til torsdag. Og hvis det er dig ligegyldigt, om det bliver den ene eller den anden løsning, er det jo oplagt at kigge på datoerne plus-minus et par dage, for at se om det kan lade sig gøre for dig at komme meget billigere afsted ved at rykke til datoerne en smule. Kan du spare tusindvis af kroner ved at rejse dagen efter, er det måske værd at overveje.

Brug de billige flyselskaber

Sidst, men ikke mindst, bør du også altid sørge for at kigge hos de billigste flyselskaber, hvis du gerne vil billigt ud at flyve. Det kan fx være selskaber som Ryanair, Norwegian, Easyjet, Vueling eller hvem der nu ellers er på lige netop det marked.

Det er ikke altid her, du får den bedste service, men du kan som regel være sikker på, at det er hos dem, at du finder de billigste billetter. Og hvis det er det eneste, der betyder noget for dig, er det jo bare med at gå efter billetter fra disse flyselskaber.