Ved du ikke, hvad der skal stå på menuen i aften, skal det være nemt og hurtigt, eller er du bare ikke i humør til at kokkerere? Take-away fra diverse restauranter og spisesteder har til alle tider været populært. Det er nemt og hurtigt, og så er det ikke mindst lækkert. Men har du hørt om den nye leveringsmulighed Wolt, som har gjort det endnu nemmere og mere fleksibelt at få din mad leveret til døren? Læs mere om Wolt her; se hvordan du kan spare penge, næste gang du bestiller mad gennem Wolt og læs mere om, hvordan Wolt endelig har bragt McDonalds udbringning til Danmark.

Wolt – en ny leveringsmulighed

Wolt er en relativt ny spiller på markedet, når det kommer til udbringning af take-away fra danske restauranter og spisesteder. Virksomheden er finsk, men lancerede i 2017 i Danmark og gjorde det dermed muligt at få mad bragt ud ved hjælp af virksomhedens cykelbude. Når du bestiller mad gennem Wolt, fungerer det nemlig således, at du via Wolts app kan bestille mad fra en af de mange restauranter, caféer og spisesteder, kæden har et samarbejde med. Når du har valgt, hvilken mad du ønsker dig og angivet, hvor maden skal leveres, cykler et af Wolts cykelbude afsted for at hente og bringe til dig. Hvis du bor i en af byerne, hvor Wolts service er tilgængelig, har du måske bidt mærke i budene i bybilledet. De er meget genkendelige med deres blå uniformer og den karakteristiske Wolt-boks på ryggen, der holder maden enten varm eller kold undervejs.

Foreløbig bringer Wolt kun mad ud i de større danske byer, herunder København, Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg. Men da fænomenet har været og fortsat er en stor succes i disse områder, er det ikke til at sige, om ikke kæden kunne finde på at udvide til flere danske byer i fremtiden.

Wolt rabatkode

Wolts popularitet er eksploderet, siden virksomheden lancerede i Danmark for nogle år tilbage. Det skyldes formentlig dels, at tjenesten tilbyder en ydelse, der er både nem, enkel og effektiv at gøre brug af. Men det skylds måske også, at der kan være penge at spare, når man bestiller sin take-away mad via Wolt. Virksomheden udsteder nemlig med jævne mellemrum wolt rabatkoder, som gør det muligt at få et større eller mindre afslag i prisen, næste gang man bestiller.

McDonalds udbringning

En af de faktorer, der for alvor har været med til cementere Wolts succes i Danmark, er det faktum, at virksomheden har indgået et samarbejde med den populære fastfood kæde McDonalds, som således via virksomheden for første gang nogensinde tilbyder udbringning i Danmark. McDonalds udbringning har været efterspurgt længe fra mange kanter og er altså nu endelig blevet en realitet – i hvert fald hvis man bor i en af de byer, som Wolt foreløbigt udbringer i. Bestil derfor din BigMac eller din HappyMeal via Wolt og få ikke alene maden bragt lige til døren, men få også glæde af rabatkoder og besparelser.