Er du så heldig at have fået fingrene i en ny, lækker bolig, er det bare med at fylde den op med tilsvarende godt interiør.

Det er lidt af et mareridt for de fleste. At skulle finde en lejebolig i København. Med tusindvis af studerende og lige så mange tilflyttere hvert eneste år er der rift om boligerne, og man skal næsten være hurtigere end udlejerne selv, hvis man skal lande en lejebolig i hovedstaden.
Der findes selvfølgelig et utal af boligportaler, der alle hver især praler af at være den absolut bedste på markedet, men ofte er den ene blot mere uoverskuelig end den anden. Det kræver både god tid og tålmodighed, hvis man vil have fuldt udbytte af disse portaler – tid, som man kunne bruge på reel boligsøgning i stedet.

Hos Dansk Boligformidling har man forsøgt at gøre det lige en tand nemmere end hos konkurrenterne. Hér finder man sin drømme-lejebolig i København ved hjælp af en brugervenlig søgefunktion samt et søgefilter, hvorefter man kan se nærmere på udvalgte lejeboliger. Meget nemmere bliver det ikke. Se mere på lejebolig København her. Dansk Boligformidling er i øvrigt Danmarks største og ældste ejendomsfirma med speciale i salg og udlejning af boliger bl.a. til udstationeret personale fra internationale virksomheder, ambassader, organisationer m.fl.

Omgiv dig med smukt interiør

Har du efter intense bestræbelser endelig fundet din drømmebolig, bør du fejre succesen. Og findes der bedre måder at fejre på end shopping? Næppe! Særligt ikke når lejeboligen er på plads og bare står og skriger efter lækkert interiør. Hvad indretning angår, er der som bekendt forskellige veje at gå. Men hvad enten du er til det dekadente og eksklusive med tunge tekstiler, farvet glas og messing eller det mere funktionelle med gode, indbyggede løsninger og grønne oaser, så er der hjælp at hente hos Magasin. Stormagasinet fører nemlig et bredt udvalg af interiør til din bolig – lige fra møbler over tæpper til køkkenmaskiner og lamper. Find dine personlige favoritter på www.magasin.dk. Hér finder man desuden tips om nye strømninger inden for bolig og design samt gode idéer til indretning.

Herfra er der sådan set kun tilbage at nyde dine nye rammer i hovedstaden. Slå dig ned i din (nye) sofa, smæk benene op og nyd, at du er i mål med dit boligprojekt. Champagne er oplagt hér – det fører de også i Magasin. Men det er en helt anden historie…