Lav franske negle paa dig selv

1 år siden |  0 comments  |  Seneste Nyheder

Det er utrolig vigtigt for ens fremtræden, at man sørger for at have rene, pæne og velplejede negle. Der er nemlig intet som et par uplejede negle, der kan få resten af en person til at virke ligeså uplejet, og det er naturligvis ikke et signal, som man ønsker at sende. En rigtig god og nem måde at sørge for, at man altid har flotte negle er at lave fransk manicure. Det er super enkelt at gøre selv, og det ser samtidig utrolig flot og velplejet ud, så snart man har fået styr på teknikken.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med den franske manicure, skal du have sådan et fransk manicure sæt. Et sæt indbefatter som regel tre forskellige neglelakker: en farve til bunden, en hvid til spidsen og så en gennemsigtig som ”top coat”, der sørger for, at den franske manicure kan holde sig flot så længe som muligt.

Sådan laver du den franske manicure


Når først man har sit franske manicure sæt, gælder det altså bare om at prøve sig frem og om at øve sig i at lægge den. Man skal begynde med at dække alle ens negle med grundfarven. Det vil som regel være en neutral farve, for eksempel fra Essie, der fremhæver ens naturlige negle, og som giver en sund og velplejet glød. Dernæst skal man være opmærksom på at næste skridt for de fleste er det sværeste. Man skal øve sig meget for at kunne lave den perfekte, lige hvide ”spids” på neglen, men når først man har styr på teknikken og på neglelaksbørsten, kan man lave dem lige så flot på begge hænder.

Når den hvide spids er tørret, skal man huske at lægge en gennemsigtig ”top coat” over alle neglene. På denne måde bliver den franske manicure nemlig ekstra beskyttet, og den kan holde sig fin en hel del længere, end hvis man ikke lagde et ekstra lag på.

Køb et sæt med fransk manicure og få ekstra hjælp


Det kan være en rigtig stor hjælp til at lave den perfekte franske manicure, hvis man køber et sæt, der indeholder neglelak til de forskellige lag og trin i processen. Man kan også være ekstra heldig og finde et sæt, der har små skabeloner til at lave den perfekte hvide spids på neglen, og som man simpelthen kan ”tegne” efter, når man lægger den hvide neglelak på.

På denne måde bliver det en hel del nemmere at gøre det ensartet, og man kan øve sig på en mere sikker måde, indtil man er blevet ferm til at få det helt lige. Det ser nemlig bedst ud med en fransk manicure, når den er ensartet og velholdt, og derfor er det også en rigtig god idé at øve sig nogle gange, så man får så fine og velplejede negle som muligt, når man går ud. Fransk manicure er i hvert fald en sikker vej til flotte negle.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 kager der er perfekte til nybegynderen

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Hvis du gerne vil lave en kage, men er helt nybegynder, kan det være svært for dig at vide, hvor du skal ende og begynde henne. For hvilken kage vil være den bedste for en nybegynder? Når du skal finde ud af hvilken kage du skal lave, skal du først...

Bag om hestesadlen

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Det at ride er noget, som man har dyrket i utroligt mange år. Hvis man får fortalt, at hele ideen om at have en sadel første gang er blevet taget i brug før år 4000 f.Kr. så kan man godt blive overrasket. Man har ingen forstand på, hvordan mennesker...

Lidt om urets historie

1 år siden By Undervisningsavisen 1 Comments

Det første ur, som blev opfundet, var sandsynligvis et, som vi alle kender til. Dette var soluret og nogle haver har endda sådan et stående, men nok mest af alt for æstetiske grunde. Det er dog de færreste, der overhovedet kan aflæse sådan et for der...