1 år siden |  0 comments  |  Viden om Boligen

For rigtig mange mennesker er det at arbejde i haven en form for terapi. Når de kommer hjem fra en lang og hård arbejdsdag, eller når de skal slappe af og hygge i weekenden, så ryger overtøjet på, og turen går direkte ud i haven. Her kan det være alverdens gøremål, som ligger for. Nogen planter blomster, river op, beskærer og vander. Andre slår græs og klipper hæk. Andre igen passer urtehaven, og nogle kaster sig over større projekter som for eksempel en havegang eller nye flisebelægning på terrassen. Og netop når det bliver rigtig hardcore og mudret, så er den rigtige påklædning vigtig.

Når man står og skal håndtere jord og fliser og andre lidt rodede konstruktionsprodukter, så kommer der hurtigt mudder og vand og snavs på tøjet. Selvom haven betyder meget, så er det ærgerligt at ødelægge sine pæne sko på at arbejde derude. Det er derfor en rigtig god idé at tænke over både fodtøj og overtøj, inden man går ud. Hvis man ikke ejer et par gode gummistøvler i forvejen, så bør man derfor anskaffe sig et par. Eventyrsport har på deres hjemmeside mange flotte modeller. Find udvalget her.

Vælg det rigtige par gummistøvler til dig


Gummistøvler er et både sjovt og praktisk stykke tøj. De kan mange ting; gummistøvler kan se flotte og stilede ud, de kan vække beundring og grin, og de kan beskytte imod regn og slud. Disse mange funktioner og behov afspejler udvalget hos Eventyrsport. Her kan man anskaffe sig enkle, praktiske gummistøvler i mørke farver, gummistøvler i stærke farver og mønstre samt gummistøvler i både høje og lave modeller. Dette giver den potentielle køber en enorm frihed til selv at vælge.

Når du skal købe dig et par gummistøvler, så bør du overveje, hvilken type og stil, som passer bedst til dig. Skal gummistøvlerne for eksempel kun bruges til havearbejde, eller planlægger du også at bruge dem i hverdagen? Skal de fungere til hverdagsbrug, så kan det måske været sjovt at kigge på design og mønster, s du føler at de klæder dig og passer godt til din stil. Er du udelukkende interesseret i at bruge dine gummistøvler til havearbejde, så bør du kigge på, hvad der er mest praktisk. Her er høje og mørke modeller, som ikke så let viser skidt og snavs, nok et rigtig fornuftigt valg.

Slå dig løs i haven med det rigtige fodtøj


Når først de ideelle gummistøvler er i hus, er man frit stillet til at gå ud og gå amok med arbejde i haven. Og her er en ny terrasse som allerede nævnt et rigtig fint projekt. Nye fliser på terrassen kan nemlig give haven et helt nyt og meget mere friskt look. Man kan vælge imellem rigtig mange flotte flisemodeller, og disse kan blandt andet købes på nettet. For eksempel kan man klikke her for at få et overblik.

Mange tror at det er svært og næsten umuligt selv at lægge fliser på terrassen. Men faktisk behøver det slet ikke at være så slemt. Med en lille smule viden om arbejdsgangen og det rigtige værktøj, er der nemlig ingen grund til, at dette lille projekt ikke skulle kunne lykkes. Tværtimod kan man på egen hånd få meget mere sjov, meget mere selvbestemmelse og meget mere tid i haven ud af konstruktionen. En vigtig ting at huske på er at skabe et jævnt fundament, og her kommer gummistøvlerne til hjælp. At skulle udligne fundamentet kan nemlig nemt blive en smattet sag som involverer masser af mudder og jord.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Biopejse er blevet populære

11 måneder siden By Undervisningsavisen 0 Comments

De seneste år er biopejse blevet voldsomt populære, hvilket der er mange gode grunde til. De er nemlig blevet bedre og bedre, samtidig med priserne er faldet voldsomt. Desuden har den øgede fokus på grøn omstilling gjort, at mange tænker i alternativ...

Gaveidéer til julen 2017

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Julen nærmer sig med hastige skridt, og dertil kommer en masse forskellige ærinder. Vi skal pynte vores hjem op med julepynt, opsætte udendørs lyskæder, bage lækre julekager og pebernødder, lave flot julekonfekt, købe det perfekte juletræ, planlægge...

Gør din bolig klar til salg

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Nogle gange er det på tide at finde et nyt sted at bo. Der er mange forskellige grunde til, at det pludselig kan blive nødvendigt at finde sig et nyt hjem. Nogle gange handler det om, at man gerne vil prøve noget nyt. Andre gange handler det om, at m...