Medarbejder arbejder med serigrafi

1 måned siden |  0 comments  |  Viden om Samfundet

Serigrafi (silketryk), er en fremstillingsmetode til produktion af billeder og diverse grafiske udtryk på papir, stof eller andet materiale ved at presse blæk gennem en ramme af silkedug indeholdende det ønskede motiv, hvor resten af rammen er dækket af. Teknikken bruges både til fremstilling af standard billedtryk samt ved kommercielle applikationer, som f.eks. Trykning af firmalogoer på kaffekrus, t-shirts mm.

Serigrafi har både privat som kommercielle brugssituationer og hvor grænsen går, varierer efter kvalitet, mængde og kompleksitet. Det er i dag og har været længe, muligt at købe ”gør-det-selv” serigrafiske pakker, hvor den enkelte kan fremstille deres eget personlige udtryk. Disse hjemmepakker har dog en naturlig begrænsning i kvalitet og mængde.

Det er af netop problemstilling kreative virksomheder, som f.eks. Industriprint har specialiseret sig i at løse. Virksomheden anvender serigrafi til produktion af alverdens artikler til erhverv og industri, herunder selvstændige virksomheder, der har et ønske om øget brand-genkendelighed.

Serigrafi er for mange ikke blot en produktionsmetode, men også et markedsføringsværktøj med slagkraft – for små som store virksomheder.

Kvalitet og mængde er som før nævnt den primære årsag til, at denne ældgamle teknik kan transformeres til en produktionsløsning for virksomheder. Ved hjælp af avanceret måleudstyr kan serigrafi-specialister sikre, at der trykkes med korrekt farve, uanset om det er Pantone, RAL, NCS eller en tilpasset farveprøve sendt fra kunden. Derudover kan de nemt og enkelt producere en stor antal af artikler, i ensartet kvalitet.

Udnyttelse af print for selvstændige


Der er mange geniale måder at markedsføre din virksomhed gennem tryk og print, hvis blot du omfavner digital interaktion i stedet for at skygge dig væk fra den. Nedenfor ser du nogle simple men meget effektive metoder du, som virksomhedsejer kan gøre brug af i din markedsføring:

  • Præsentation/ og salgs-mapper, der supplerer en eventuel PowerPoint præsentation eller online portefølje hjemmeside. Hvis du også lige sørger for at placere dit visitkort strategisk ind i salgs-mappen, er du allerede et skridt nærmere en potentiel ny kunde.

  • Visitkort, der omfavner QR-koder eller andre forstørrede virkelighedselementer i deres design, er et fantastisk medie. Det er et hurtigt præsentationsmedie, som du nemt kan give til enhver potentiel lead. De koster ingenting at købe ind og få produceret og det er nok den nemmeste måde, du kan iscenesætte din virksomhed som en seriøs medspiller.


Pointen er, at du bestemt ikke skal være bange for at være lidt kreativ. Der vil naturligvis være adskillende parametre for, hvor meget kreativitet der er hensigtsmæssigt – alt efter branche.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg en efterskole med de rette værdier

11 måneder siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Valget af efterskole skal ikke være en tilfældighed, hvis du ønsker at finde en efterskole, der er baseret på de rette værdier. På Hestlund Efterskole søger de for at efterskolens elever lever under de kristne værdier, hvor der altid er plads til all...

Mange unge studerende får ikke nok søvn

9 måneder siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Et problem der er stigende i den danske kultur, er de unges mildest talt haltende søvnmønstre. En overraskende stor procentdel af landets unge, får simpelthen ikke den søvn de har behov for. Dette er et problem der strækker sig helt fra gymnasietiden...

Derfor holder man studenterkørsel

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

De nybagte studenter fejrer den længe savnede frihed efter "Det forsømte forår." Udover, at studenterne fejrer sig selv med sang og dans, er festen og studenterhuen også en skik, der fejrer Danmarks nationale identitet. Den gamle tradition er blevet...