Har du overvejet at investerer din opsparing i apple aktier? Så er det altid en god ide at læse op på virksomheden og finde ud af deres svagheder og styrker. Det kan du gøre her i indlægget, hvor vi har skrevet vores synspunkt om Apple virksomheden.

Apple er en virksomhed som vi alle kender til og som de fleste af os bruger i vores hverdag, det er en virksomhed i sin helt egen kaliber og det har de efterhånden været længe! Det er en af de virksomheder som er mest kendt i hele verden og en af de forretninger hvor deres produkter bliver brugt af flest mennesker dagligt. Det er virksomheden som blandt andet har lavet iPhone, som jo efterhånden er blevet noget som alle har i lommen eller hånden.

Virksomheden Apple blev stiftet i 1976 og har i dag (2022) mere end 154.000 ansatte rundt om i verden og det tal er stigende for hver dag. Med det sagt så ved du det er en virksomhed i den helt store lige, og det betyder også at det er en virksomhed som er et forholdsvis sikkert sted at placerer sine penge.

Hvis du er typen der ikke vil tage den store risiko og har nogle penge som du ikke skal bruge før om 5- 10 år, så ville jeg helt klart overvejer om det ikke er den rette virksomhed at investerer dem i. det kan godt være den ikke stiger voldsomt meget hver år, men hvis du lægger stigenen sammen over 10, så er det lige pludselig ved at være mange procenter den stiger.

Hvis du har brug for mere viden om Apple aktien eller andre aktier, så kan du med fordel besøge aktierdk.dk, hvor du kan læse mere end 100 forskellige indlæg om andre aktier og få deres råd til hvilken platform der er den bedste til at handle med aktier på.