1 år siden |  0 comments  |  Viden om Økonomi

Du bør som ung dansker glæde dig over, at du er bosat i et land, hvor det er mere eller mindre gratis at studere. Selvom der som udgangspunkt ikke opkræves brugerbetaling på danske gymnasier og universiteter, så er det ikke helt gratis at studere. Du skal nemlig selv afholde udgifter til studiebøger, transport og eventuelle studierejser.

Langt de fleste studerende har helt styr på deres privatøkonomi, men der er også mange, som vælger at optage et studielån eller sågar et forbrugslån. Det er dyrt at låne penge, hvorfor du så vidt muligt skal undlade at optage et lån. Derimod bør du have fokus på, hvordan du kan få dine penge til at række længere.

Køb tøj og sko på tilbud


Det er ingen hemmelighed, at unge mennesker generelt går meget op i deres udseende, herunder tøj, hår og sko. Selvom dit tøjbudget er begrænset, så skal du naturligvis give dig selv lov til at købe nyt tøj fra tid til anden.

Tøj og sko kan hurtigt udvikle sig til en stor udgiftspost, men det behøver ikke at være dyrt at forny sin garderobe. Du kan på www.teeshoppen.dk købe moderigtigt tøj til yderst konkurrencedygtige priser. Forhandleren har et stort udvalg af både herre- og kvindetøj.

Tag cyklen


Bruger du adskillige hundrede kroner på bus- og togbilletter hver eneste måned, så er der ikke noget at sige til, at du kan føle dig presset rent økonomisk. Såfremt du ikke bor uoverskueligt langt fra dit studie, kan du overveje at tage cyklen. Det er både sundt, miljøvenligt og gratis at cykle, så hvorfor ikke gøre cyklen til dit foretrukne transportmiddel?

Ejer du ikke en cykel på nuværende tidspunkt, kan du købe en brugt cykel til under tusinde kroner. Den investering vil som regel kunne tjenes hjem i løbet af få måneder, så det er bestemt ikke spild af penge at købe en cykel.

Køb brugte autoreservedele, hvis du er bilejer


Selvom der er mange udgifter forbundet med at eje en bil, så er der ingen, som tvinger dig til at skille dig af med bilen, blot fordi du er under uddannelse og derfor har en lav indkomst.

Du kan som bilejer spare penge ved at købe brugte autoreservedele. Næste gang du har brug for autoreservedele til din bil, bør du besøge en autoophugger, så du ikke skal betale overpris. Mangler du en specifik autoreservedel, så klik her for en autoophugger. Besøger du en stor markedsplads, kan du helt sikkert finde det, du leder efter.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Guide til bitcoins

1 år siden By Undervisningsavisen 1 Comments

Bitcoin er en såkaldt cryptocurrency. Det er en virtuel valuta, som fungerer udenfor det etablerede banksystem. Bitcoin er også et betalingssystem. Sidst men ikke mindst findes bitcoins ikke fysisk. Hvor “almindelige penge” både kan benyttes fysisk i...

Lån penge nemt og hurtigt med et hurtig lån

1 år siden By Undervisningsavisen 6 Comments

De fleste voksne mennesker vil kunne nikke genkende til en situation, hvor man står med et stort behov for at skulle låne penge. Måske man er havnet i en uforudset og presserende situation, hvor man skal betale et stort beløb til for eksempel reparat...

Find det rette studiejob med et godt CV

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Meget ofte er der rift om de gode studiejobs på uddannelserne. Det vil for det meste være sådan, at der ved studiestart er mange virksomheder, som er ude efter de nye og dygtige studerende. På den anden side vil der også være rigtig mange studerende,...