At være velplejet kan nogle gange koste en formue. Især når huden skal fugtes, skægget skal barberes, make-uppen skal lægges og håret skal sættes, kan det ofte være en dyr fornøjelse, når det samtidig skal gøres med de ’rigtige’ produkter. Sådan er det ikke, når du handler hos emma.dk.  emma.dk giver dig nemlig mærkevarer til de laveste priser.

I shoppen finder du alt det, du har brug for af pleje til din hverdag – og mere til. Hos emma.dk kan du forkæle hele kroppen fra top til tå. Du finder nemlig alt i shampoo og hårstyling til fodcremer og neglelak. emma.dk har tilmed alle de populære mærker som Gillette, Calvin Klein og Nivea, og når du er medlem i fordelsklubben, kan du altid vælge mellem mere end 400 forskellige attraktive mærker. emma.dk sørger for, at det ikke behøver at koste en million for at føle sig som en. Shoppen har nemlig erklæret priskrig mod de dyre butikker, så du på de mere end 7000 produkter får store besparelser på helt op til 85%.

www.emma.dk kan du købe dine favoritprodukter. Du finder et stort varesortiment til både ham, hende, børn og bolig, og selvom du finder alt i billig hudpleje og billig parfume, så er du stadig forsikret mærkevarer af højeste kvalitet. Undgå lange butikskøer og tunge indkøbsposer, og shop dine yndlingsprodukter hjemme fra din sofa. Og du skal ikke vente på at tage dine nye produkter i brug. Med levering fra dag til dag kan du nemlig hurtigt tage dine skønhedsprodukter i brug. Uanset din størrelse på pakken får du naturligvis fri fragt!

Stilrene smykker

Det er vigtigt at pleje kroppen både indeni og udenpå, og når det kommer til at forkæle kroppens ydre, er smykker svære at komme udenom. Denne forkælelse kan have mange forskellige størrelser og former, og særligt smykker fra Pernille Corydon er iøjnefaldende, når det handler om selvforkælelse.  Med smykker fra det danske smykkedesign fremstår du nemlig rå og feminin på samme tid. Og det er let at forelske sig i de eksklusive smykker, der nemt sætter prikken over i’et både til hverdag og fest. Du kan altid finde Pernille Corydon smykker hos Vibholm.

Smykkerne, der er kendt for sin elegance med runde og fuldendte former i nordiske materialer, er i høj grad fremstillet med udgangspunkt i naturen. Derfor finder du både smykker i tidløst og enkelt designs, ligesom du også finder flere af de eksperimenterede smykker fra Pernille Corydon hos Vibholm.

Selvom kvaliteten på disse danske smykker er på niveau med andre attraktive smykkedesigns, så er prisen det langt fra. Vibholm tilbyder nemlig de stilede smykker til en god pris, så du altid kan tilføje en halskæde eller en fingerring til din samling, uden at det koster dig en formue. Blandt det store smykkeudvalg fra det danske design finder du altid det helt perfekte smykke til dig, som fuldender ethvert look, og hos Vibholm får du naturligvis fri fragt, når du køber et smykke!