LED er forkortelsen for Lys Emitterende Diode, som du også kan læse mere om her https://mrperfect.dk/5-led-paerer-led-spots

LED er en elektrisk diode, der omsætter strømenergi til lys. LED belysning er på mange måder fremtidens løsning. Uanset om vi taler om lyskilder til det private eller i erhvervslivet. Det er en teknologi, som er i rivende udvikling, og er allerede nu en løsning der lever op til sit potentiale.

Pas på klimaet – Skift til LED

Vi har alle sammen ansvaret for at passe på naturen og miljøet i det daglige, derfor er det vigtigt at vi tænker over, hvilke valg vi foretager her i livet. Det handler i bund og grund om bæredygtighed.

Med LED lyskilder er du sikker på at anvende en meget energibesparende løsning, du sparer op til 5 gange på strømmen sammenlignet med andre lyskilder og du får en energieffektivitet på op til 60% mere i forhold til traditionelle lysstofrør.

Levetiden på LED pærer mrækbart længere

Levetiden er ligeledes imponerende alt efter, hvilket LED produkt der er tale om – kan du regne med en levetid på op til 50.000 timer. Det er op til 25 gange så lang tid som på halogenpærer og 4-5 gange så lang tid som på traditionelle lysstofrør.
LED lamper og lysrør kan genbruges 100% – de indeholder nemlig ikke fosfor, kviksølv og andre farlige kemikalier.
Du skal ikke være bekymret for en forringet lyskvalitet, tværtimod – du får en fantastisk god belysning, med høj lyskvalitet, korrekt farvetemperatur og en god farvegengivelse.

Fordelene er svære at overse når man tænker over, hvor nemt det er at omlægge til LED belysning:

  • Du sparer på strømforbruget, hvilket er noget du kan mærke med det samme og som fortsætter år efter år
  • LED belysning holder længe, så der går længe før du igen skal bruge tid på en udskiftning – det betyder altså mindre vedligeholdelse
  • Du får en kanon god lyskvalitet, der ikke bliver forringet over tid. Du slipper for pulserings- og flimmerproblemer som man eksempelvis oplever med traditionelle lysstofrør, når de synger på sidste vers
  • Uanset om det er i hjemmet eller i virksomheden, så får du et indeklima der er belyst på en behagelig måde, og som ikke forårsager hovedpine og andre gener. Du får altså en øget trivsel og et bedre indendørs miljø i hjemmet/virksomheden.

LED belysning er den helt rigtige investering, da du får en masse fordele samtidig med, at du tager hensyn til miljøet.

Mrperfekt, har eksperter indenfor LED belysning, som sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til dit hjem eller til din virksomhed – vi glæder os til at høre fra dig!