Mange kvinder drømmer om at have et flot, langt hår der ser sundt og skinnende ud. At have langt hår er dog ikke altid lige let, og det er forbundet med et stykke arbejde for at vedligeholde det. Her ser vi på tre indsatsområder, du med fordel kan prioritere, hvis du ønsker dig et flot og velplejet hår. 

Mange tænker ikke så meget over, hvilke faktorer, der kan være i spil for at opnå et hår, der ser sundt og flot ud, men det kan altså betale sig at bruge lidt tid på dette, for belønningen vil være til at få øje på. 

Brug en god shampoo 

Noget af det, der virkelig kan gøre en forskel, er den shampoo man vasker sit hår med. Især for langhårede er det en dårlig idé at bruge den billigste shampoo fra supermarkedet, nej her må man ud i kvalitetsprodukter, hvor der ligger mange års forskning og udvikling bag for at skabe et produkt, der giver pleje og styrke til håret. køb de vildeste tilbud fra kerastase genesis og andre mærker her

Gå jævnligt til frisøren 

I en travl hverdag tager den ene dag ofte den anden, og tit går der lidt for lang tid mellem frisørbesøgene. Det er dog vigtigt at prioritere disse besøg, da tørre og slidte spidser skal klippes af og frisurens form skal genoprettes. 

Pas på med redskaberne 

Det sidste punkt, vi vil se på her, er brugen af redskaber. Krøllejern, glattejern og hårtørrer slider alle på håret, og det kan derfor være en god idé ikke at overdrive brugen af disse, men nu og da give håret en fridag, hvor du måske sætter det op i en hestehale eller anden frisure. Herudover bør man, for at skåne håret, bruge et varmebeskyttende produkt i håret, når man benytter disse redskaber.