Føler du dig sommetider helt på bar bund, når det kommer til at klæde sig smart på? Går alle de andre på gaden rundt i smarte sæt, imens du bare føler dig klodset og kikset? Sådan kan man nemt komme til at føle – særligt i en verden som nu, hvor rigtig mange har en holdning til, hvad der egentlig er moderne.

Der findes dog ikke kun én rigtig måde at klæde sig, og det mest rigtige er ofte det, du selv føler er det smarteste eller mest behagelige. Når du klæder dig på – eller opdaterer din garderobe – skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, hvad du prioriterer mest. Hvis det først og fremmest handler om, at du gerne vil have andre til at synes, du er smart, kan du selvfølgelig vælge nogle bestemte typer af tøj.

Kig i blade

Hvis du skal have inspiration, så kig på andre, som du synes er smarte. Hvad gør de for at klæde sig smartest muligt på? Det er ikke altid nødvendigt at kopiere andre, men man må gerne stjæle nogle af ideerne og dermed prøve at skabe sit eget look.

Vil du gerne fremstå meget casual i din fremtoning, skal du måske skrue lidt ned for stivheden i tøjet og gøre det mere løst. Er det derimod afgørende for dig, at folk ser dig som en viljefast og fremadstormende person, skal du nok tænke i en lidt anden retning. Tøjet kan sagtens have en stor betydning for fremtoningen, og du skal selvfølgelig også gøre op med dig selv, hvordan du gerne vil ses på – hvis det altså er vigtigt for dig.

www.xltoj.dk

Hold øje med nye trends

Trends skifter hele tiden, og vil man være smart, kan man selvfølgelig holde øje med en masse af de nyeste trends. Dem finder man i blade, men det er også en mulighed at kigge sig lidt for, hvis man spadserer rundt på gågaderne i en af de store byer. Her vil man formentlig se rigtig mange, som er relativt opdaterede på moden.

Skil dig ud

Selvom man måske finder inspiration hos andre, som vil man altid gerne have sit eget personlige præg. Der er ikke meget ved at ligne alle andre, og det bliver også ganske kedeligt i sidste ende. Prøv derfor på at skille dig ud, selvom du går i samme stykker tøj som andre. Det kan være sammensætningen, som gøres lidt anderledes, eller det kan være måden, du sætter tilbehøret til dit tøj.

Vær tilpas

Du skal være tilpas i det tøj, du går i. Hvis du føler dig smart og stilet, kan det også sagtens smitte af på andre ting. Det kan være humøret, fordi du føler dig ovenpå, og det kan være din selvtillid, fordi du vil opleve, at du nyder at vise dig selv frem i dit smarte outfit. Der er altså rigtig mange gode fordele ved at have en garderobe, man er tilfreds med, og det skal ikke undervurderes at gå op i sit udseende og stil.