Er du træt af, at du blender lidt for godt ind i mængden i skolen, på arbejdspladsen eller har du bare svært ved at finde den stil, der er helt din egen? Der er flere ting, du kan gøre for at sikre, at du ikke går i et med tapetet, som både er mere og mindre drastiske. Så kommer det bare an på, hvor langt du tør gå for at skille dig ud. Det handler med andre ord om, at du skal skabe din egen stil, uanset hvad det indebærer for dig. Nogen er til vilde frisurer og spændende makeup, hvor andre er mere til en farverig tøjstil og specielle sneakers eller noget helt andet. Du bestemmer heldigvis selv.

Langt de fleste finder deres personlige stil i det tøj, sko og tilbehør, de bærer til hverdag. Outfittet bliver ligesom et udtryk for det, man godt kan lide, sætter pris på og nyder at bruge tid på. Det har eksempelvis meget at sige, om du vælger en habitjakke, termojakke eller denimjakke, når du skal ud af døren. Men uanset hvad du vælger, så er det et udtryk for din personlige stil, og det er den, du skal bruge til at stå ud fra mængden.

Brandet Herschel skaber produkter, der netop er velegnede til at understrege din personlige stil. Med lækre de tasker, bæltetasker, penalhuse og rygsække kan du nemt skabe dig et look, som er personligt for dig. De kendte Herschel-rygsække er fremstillet med et moderne twist på den klassiske bjergbestigerstil med stopper med magnetlukning af syntetisk læder og snørelukning i toppen. Rygsækken fås i et væld af farver og mønstre, både med og uden læderstropper, hvilket gør den alsidig. Find Herschel her hos Arnold Busck og vælg mellem de mange smarte modeller, mon ikke der også er en til dig.

Mal byen rød!

Hvis du trænger til en mere drastisk og permanent ændring af dit udseende, og har flere forskellige ideer til hvordan, så tag et kig på Fatima.dk. Her finder du alt inden for make-up, piercinger, hårfarve og meget mere. Med en ny, spændende og utraditionel hårfarve kan du på en nem måde tilføre din frisure et ekstra frisk pust og få mere sjov i hverdagen. Du finder et bredt udvalg af semipermanente hårfarver, der alle er ammoniak- og peroxid fri. Vælg din yndlingsfarve, hvad end den er blå, gul, rød, grøn eller noget helt andet, og så kan du være sikker på, at du både vil vække opsigt og skabe godt humør. Du kan klikke her og se alle regnbuens farver på Fatima.dk.