1 år siden |  0 comments  |  Viden om Livsstil

Jagtrejser er en af de rejseformer, der efterhånden er blevet mere populære, og flere har fået øjnene op for den spændende rejseform, der henvender sig til alle, der har interesse for jagt. Drømmer du om en spændende og medrivende jagtrejse? Tag på bukkejagt i Polen med Buhls Jagtrejser og få en mindeværdig rejseoplevelse!

Jagtrejser er, som navnet også antyder, i højeste grad præget af jagt, som det primære formål med rejsen, og når du leder efter en uforglemmelig jagtrejse til Polen, er du sikker på at ramme plet hos Buhls Jagtrejser. Buhls Jagtrejser, der er Danmarks ældste bureau for jagtrejser, råder nemlig over utallige revirer i Polen, og du får derfor med sikkerhed en interessant rejse. Denne fantastiske rejseform er for dig, der elsker jagt og dyreliv, og det danske bureau har gennem tiden skræddersyet jagtrejser til Polen til tusindvis af jagtglade danskere.

Uanset om du vil ned og skyde din første buk, eller du er på jagt efter de store guldbukke, så finder du din jagtrejse hos Buhls Jagtrejser. Og kvaliteten på både jagt og ophold er i top, når du rejser med det danske bureau, da alle revirerne er bestyret af private jagtklubber. Oplev stilheden og spændingen i de polske revirer, hvis landskab bland andet består af løv- og nåleskov med både moser og vandområder. Gå på jagt efter din næste rejse til Polen hos Buhls Jagtrejser, så er du garanteret en fantastisk bukkejagt!

Din perfekte rejsetaske


Når du skal rejse, er det vigtigt med den rette rejsekuffert, hvori du sikkert kan fragte dit tøj og udstyr frem til din destination. Uanset om du mangler en duffelbag, håndbagagekuffert eller noget helt tredje, så har NEYE med sikkerhed kufferten til dig. Hos NEYE finder du naturligvis kufferter i flotte og farverige designs, så du altid kan sætte et personligt præg på din kuffert, ligesom du også frit kan vælge mellem bløde og hårde kufferter. Når du køber en kuffert hos NEYE, skal du ikke være bange for overvægt. NEYE har nemlig et stort udvalg at store kufferter, og du kan naturligvis også finde små kufferter, når du kun skal have det mest nødvendige med.

Foruden det brede udvalg af kufferter i topkvalitet, har NEYE eksempelvis også et eksklusivt udvalg af rygsække til turen. Med en rygsæk fra NEYE har du en taske med stor rummelighed, hvor du kan have alle dine ting med på farten. Du får altså en smart og funktionel taske med en rygsæk, der tilmed har en perfekt pasform, så både du og din taske kan holde til de lange skønne vandreture. Hos NEYE finder du tasker til både ham, hende og børnene, og du kan rejse med attraktive mærker som Lowe Alphine, Fjällräven og Eastpak. Gå på opdagelse blandt NEYE’s store udvalg, og find en taske til rejsen her.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vidste du, at diabetikere har særligt ømme fødder?

10 måneder siden By Undervisningsavisen 0 Comments

At lide af sukkersyge, også medicinsk kendt som diabetes, er overraskende nok ingen dans på roser. Sygdommen, der giver forhøjet blodsukker, skyldes at der produceres alt for lidt insulin i bugspytkirtlen, hvilket også kan være med til at nedsætte fø...

Stor forskel på hvornår du køber flybilletterne

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Julen kommer i disse dage tættere og tættere på, hvilket naturligvis betyder koldere vejr for os danskere. Det er dog langt fra alle, der sætter lige stor pris på det kolde vejr, der byder på sne, slud og temperaturer under frysepunktet. Mange danske...

Sådan klæder du dig smart på

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Føler du dig sommetider helt på bar bund, når det kommer til at klæde sig smart på? Går alle de andre på gaden rundt i smarte sæt, imens du bare føler dig klodset og kikset? Sådan kan man nemt komme til at føle – særligt i en verden som nu, hvor rigt...