Når man i en længere periode har boet sammen med sin partner, vil hverdagens rutiner utvivlsomt komme snigende og lægge beslag på forholdets mange finesser. Der er dog nogle ting man i hverdagen kan gøre som bryder med disse rutiner således at man ikke sidder fast i ’sleep, eat, work, eat – repeat’ rutinen.

Mange forsøger at bryde de daglige rutiner ved at forkæle deres partner med blomster, slik, chokolade eller endda nyt værktøj. Dog er dette ikke altid nok til at bryde med gamle rutiner, men vil ofte bare skabe nye rutiner, da disse gaver oftest gives i forbindelse med mærkedage såsom måneds- og årsdage.

Ønsker man at give sin partner en brugbar ting og samtidig skabe mere samvær i hjemmet, kan man forsøge sig med mere utraditionelle gaver såsom sexlegetøj. Dette er noget, der kan lappe kløften i selv det mest splittede forhold, da man sammen skal over nye grænser og forhindringer.

Voksenlegetøj findes i mange forskellige afskygninger, hvorfor man altid kan finde noget, der falder i ens egen og partnerens smag og lyster. En af de nye trends er at holde private onanishows foran sin partner for at sætte fut i den gamle gnist.

Hjælp hinanden igennem stilstanden i jeres sexliv

Denne nye trend med onani sammen med ens partner kan beskrives som at man bryder væggene omkring alenetid ned og i stedet gør en kødelig pligt til ny og spændende samvær. I en triviel hverdag med arbejde, studie, fritidsaktiviteter, børn og sport, er der ofte ikke meget overskud eller energi til at krølle lagner i flere timer for at vise, at man stadig elsker sin partner.

Med smarte produkter såsom en pocketpussy kan man som kvinde give sin mand den opmærksomhed som han engang imellem har brug for grundet hans hulemandsinstinkter om formering og dyrisk lyst. Det kan dog være svært at skulle tage beslutningen alene.

For at I begge kan få noget ud af oplevelsen, kan I, i fællesskab, udvælge den rette løsning. Er man i tvivl om, hvilken type der er bedst, kan man få inspiration her.

Lyst går begge veje – sådan opretholder i gnisten i jeres soveværelse

Sex betyder ikke alt, men det betyder meget i et parforhold, hvor man ikke ønsker at det hele skal gå op i sund kost, motion og karriere. For at opretholde gnisten og lysten til hinanden er det derfor vigtigt, at begge parter i forholdet er seksuelt mættede – uanset om man har tiden til at krølle lagner eller ej.

Tengaæg er det nye sort i Japan, hvor mænd i alle aldre benytter disse i deres hverdag. Dog kan man sagtens bruge disse i et parforhold, da kvinder ofte tænder på at se deres mand blive seksuelt opstemt grundet ting hun gør.

Dette seksuelle magtforhold er vigtigt at opretholde i parforholdet, dog skal manden være med på, at kvinden også skal få sin udløsning, når først han er gejlet op til sjov og ballade. Husk at en tilfredsstillet kvinde er en lykkelig kvinde.