Lampeguru tilbyder over 200 flotte kvalitetslamper til bundpris. Her kan vælges mellem kontorlamper, loftlamper, gulvlamper, udendørs lamper, børnelamper, Halo tech lamper samt miljøbevidste LED lamper. Der tilbydes et solidt udvalg af de bedste og mest kendte kvalitetsmærker, og her bliver varerne tilbudt til den bedst mulige bundpris. Lampeguru er en af Danmarks største outlets og har derfor altid et stort udvalg og løbende nye tilbud. De specialiserer sig blandt andet i at skaffe Halo tech lamper til de billigste priser. Derudover kan man ofte finde LED lamper på tilbud. De giver det rigtige lys til at skabe den rette stemning, og holder mellem 15-30 år, alt efter model. LED lamper er miljøbevidste og en god investering for pengepungen, idet du sparer betydeligt på elregningen.

Se det varierede udvalg af kvalitetslamper på Lampeguru’s webshop:  her finder du et bredt udvalg af lamper

Gør renoveringen fuldendt med pæne fodlister

Når der skal renoveres, er det vigtigt at det bliver gjort ordentligt. Hvis man ønsker at skabe den rette stemning i et rum, er det vigtigt at belysning og detaljer stemmer overens. Derfor bør man fokusere på pæne fodlister, der smukt og gennemført skaber en naturlig overgang mellem gulve og vægge. Hos Dit Byggemarked tilbydes der et varieret udvalg af fodlister, der passer til ethvert behov. En pæn fodliste er vigtig for at skabe det perfekte finish i rummet, og ikke give følelsen af fejl og mangler. Fodlister er derfor vigtigere en man lige umiddelbart forestiller sig, for at skabe et fuldendt resultat. Hvis man for eksempel ønsker et rum med romantisk belysning, er det vigtigt at detaljerne er pæne og ikke forstyrrer rummets harmoni. Her kan man i så fald forene det visuelle udtryk ved at supplere med almue fodlister og indfatninger. Det er denne ekstra lille detalje, der kan gøre den store forskel i, hvor fuldendt og harmoniseret rummet fremstår. På webshoppen kan man vælge mellem et bredt udvalg af fodlister i god kvalitet, som netop passer til dine behov. Vælg en fodliste her.

Lamper til at skabe den perfekte stemning

Med det varierede udvalg som Dit Byggemarked tilbyder, kan du finde den lampe der lige netop giver den stemning i rummet, du er på udkig efter. Om det er et kontor, hvor der skal skabes arbejdsfokus, en dagligstue hvor der skal skabes hyggestemning eller romantisk stemning, eller om det er børneværelset, hvor der skal skabes en rolig og tryg stemning. Med det store udvalg, finder du netop den lampe der opfylder dine behov. De lamper du vælger bør harmonisere med rummets detaljer og man bør derfor med omhu overveje, hvilken stemning der bør skabes, for at vise rummets detaljer fra deres bedste side.