Elektroniske cigaretter, også kendt som el cigaretter eller e cigaretter, er et sundere alternativ til de traditionelle tobaksfyldte smøger – Ikke bare for dig selv men ligeledes for dine medmennesker og miljøet. Det skyldes at el-cigaretterne er baserede på damp frem for nikotin, tjære og andre giftstoffer. Du kan dog sagtens vælge at ryge el-cigaretter med nikotinholdig e-væske. Faktisk kan du ved indkøb af væsken selv vælge hvor høj en grad nikotin du ønsker at ryge. Det kommer oftest an på hvor mange cigaretter på plejede at ryge før overgangen til el-cigaretter – Mange vælger at starte med en høj nikotinprocent og derefter langsomt nedtrappe, mens andre vælger en e-væske helt uden nikotin men blot at ryge for gammel vanes skyld. Disse væsker til din el cigaret kaldes også e-juice og kan købes de steder, du normalt ville købe din elektroniske smøg.

Udvid din smagshorisont med e-væske

I dag er det så udbredt at ryge de elektroniske cigaretter, at de både kan købes i fysiske butikker men du kan ligeledes finde et bredt udvalg hos danske og internationale forhandlere. De kommer også med et stort udvalg af opladere, etuier, tasker og forstøvere, så du kan med andre ord selv bygge din egen el-cigaret. Markedet kan ved første øjekast virke en anelse uoverskueligt, men der er heldigvis en række forskellige start-pakker du som nybegynder kan kaste dig over. Disse indeholder sædvanligvis en færdigbygget el-cigaret, hvortil du selv skal købe den ønskede væske. E-væskerne kommer i mange forskellige smagsvarianter, alt fra ordinær smag af tobak til mere tropiske varianter som pina colada eller en god gammeldags cola eller tyggegummi-smag. Du kan derfor ryge præcist hvad du ønsker alt efter humør.

Der er, ud over de sundhedsmæssige faktorer, en række andre fordele ved at ty til den elektroniske variant af de velkendte cigaretter. Da el-cigaretter er baseret på væske der afgiver damp er der ingen generende røg og lugt, som genererer andre eller sætter sig i vægge, tæpper, hår og tøj. Det er derfor tilladt at ryge elektroniske cigaretter på en række offentlige steder, som ellers er omfattet af den meget omdiskuterede rygelov, blandt andet restauranter og perroner til offentlig transport. Du har derfor langt større personlig frihed når du vælger at ryge el-cigaretter frem for tobak.

Scor fede penge på odds

Sidder du tit og kigger skuffet på endnu en fejlet tipskupon efter ugens Superliga-runde? Find solide odds forslag fra nogle af Danmarks bedste oddsere og begynd at hæv penge på dine kuponer fremfor at krølle dem sammen og smide dem ud. Hvis du gerne vil have mere ud af dine odds, kan det være en god idé at se ud over én snæver sportsgren og i stedet kaste sig ud i nogle andre typer af fysisk udøvelse. Man kan hurtigt stirre sig blind på en enkelt sport, en enkel liga og måske endda et enkelt hold og dermed blive umådeligt frustreret, når ens odds gentagende gange fejler.

Spiller du eksempelvis ofte på fodbold, kan det være en god idé at kigge på sportsgrene som basketball, tennis eller volleyball. Professionelle oddsere kan ligeledes hjælpe dig mod en sjovere kupon og større odds profit på dit næste spil. Baseret på en lang række spilmæssige faktorer udregner disse dedikerede oddsere parametre der oddsets efter. Det kan være ting som formkurver, indbyrdes kamphistorik og værdilinjer, lækkede holdopstillinger såvel som spilleres interne formkurve. Mange eksperter har desuden selv et yderst veludviklet internet netværk som de kan trække på og dermed videregive troværdige informationer forud opgør, som du selv kan drage nytte af og lade dine penge avle. Kast dig i dag ud i jagten på odds profit med nogle af landets bedste eksperter.