Alle kender til nullermænd og støv. Tabte ris korn og lidt krummer fra rugbrødet. Besværet med den beskidte kost, der aldrig helt kan få det sidste skidt med op på fejebakken er fortid. Støvsugeren – at finde i ethvert hjem, i alle afskygninger. Menneskets bedste ven. Eller i hvert fald et redskab til at gøre rent efter menneskets bedste ven, hårene fra hunden! En støvsuger er et must i ethvert hjem og er en effektiv og grundig måde at gøre rent på.

Brugervenlig rengøring for hele familien

En støvsuger er nok den mest brugte og mest effektive maskine på markedet til rengøring. En meget brugervenlig, enkel og effektiv maskine, som de fleste kan betjene. Endda helt små børn kan bidrage til den huslige rengøring, ved blot at stikke stikket i kontakten, og svinge slangen og dens lille efterfølger rundt på stuegulvet, i en kamp mod de flagrende nullermænd under sofaen. En støvsuger kan fås i så mange forskellige varianter, størrelser og farver, ledningsløse eller med. Det er en jungle at finde rundt i og der er altid en i hver sin prisklasse. Om man er til en stor industristøvsuger, som endda kan suge vand op fra kælderen efter en vanskade og suge de store stykker konfetti op efter nytår, eller en lille handy håndstøvsuger til lidt mel man taber under bagningen, så er alt at finde på støvsugermarkedet. De fleste supermarkeder forhandler endda billige og kvalitetssikre støvsugere, så man kan nuppe en med i farten på sin daglige handletur.

Slut med kost og fejebakke

Den traditionelle måde at gøre rent på, på store gulvoverflader var kosten og fejebakken. En forældet og besværlig måde at gøre rent på, som de fleste danskere har lagt på hylden. Eller i hvert fald kun benytter i yderste nødstilfælde, hvis nu støvsugeren er brændt sammen. Vi har alle siddet der. Nede i hug og kæmpet med at få de sidste korn skidt op på fejebakken, men uden held. Der vil altid efterlades den lille linje af skidt, når man benytter kost og fejebakke. Ikke nok med det, hovedet på kosten er altid fyldt med det skidt man prøver at komme af med. Derfor tyer de fleste til støvsugeren, let at rengøre og tømme og man er sikker på at få de sidste ”linjer” af skidt med op i støvsugeren og væk er det. Med støvsugeren tager det hurtigt den halve tid, at gøre dobbelt så grundigt rent, end med kost og fejebakke.

Står man og mangler en af disse vidundermaskiner er der utallige forhandlere og varianter. Hvis støvsugeren netop er brudt sammen eller lign., kan det kun gå for langsomt med at få anskaffet sig end ny. Få fat i en Billig støvsuger og kom i sving med rengøringen. Det kommer man ikke til at fortryde, med et rent og pænt hjem – hurtigt og nemt! Både på store overflader, støv i sofaen eller de små steder inde bag vaskemaskinen. Nemt og effektivt at gøre rent med en støvsuger, noget ingen kan undvære!