Når du er den nye dreng eller pige i klassen, kan det være svært at lære dine medstuderende at kende. Du har måske ingen venner i dine klasser og føler dig som en outsider, der kigger ind. Men der er ingen grund til bekymring! Der er masser af måder at lære dine klassekammerater at kende på og få nye venner. En god måde at gøre dette på er gennem teambuilding-aktiviteter.

Teambuilding er en sjov og nem måde at få alle i klassen til at interagere med hinanden på. Ikke alene lærer du dine klassekammerater bedre at kende, men du vil også have det sjovt! Her er et par teambuilding-aktiviteter, der er perfekte til at lære dine medstuderende at kende:

1. To sandheder og en løgn

Dette klassiske isbryderspil er perfekt til at få alle i klassen til at tale sammen. I spillet skal hver person på skift fortælle tre fakta om sig selv. To af disse fakta skal være sande, mens den ene skal være en løgn. Resten af klassen skal så gætte, hvilken kendsgerning der er løgn. Dette spil er en fantastisk måde at lære interessante ting om dine klassekammerater, som du ellers aldrig ville have vidst!

2. Ordforening

Denne aktivitet er en god måde at få folk til at tænke ud af boksen. For at spille starter den ene person med at sige et ord. Den næste person skal så sige et ord som svar, der er forbundet med det første ord. Hvis den første person f.eks. siger “kat”, kan den anden person sige “mus” Denne aktivitet kan hurtigt blive humoristisk, efterhånden som associationerne bliver mere og mere langtrukken!

3. Hvad er min replik?                                                                             

I denne aktivitet skiftes hver person til at stille ja- eller nej-spørgsmål om deres mystiske erhverv. Målet er at finde ud af, hvilket erhverv den anden person har, uden at stille ledende spørgsmål. Du kan f.eks. spørge, om den anden person bærer uniform eller arbejder udendørs. Denne aktivitet vil helt sikkert give anledning til nogle grin, når folk forsøger at finde ud af, hvad andre laver til daglig!

Teambuilding-aktiviteter er en god måde for nye studerende at lære deres klassekammerater bedre at kende. De er ikke kun sjove og interaktive, men de er også perfekte til at bryde isen og starte en samtale. Så næste gang du føler dig som den nye dreng i kvarteret, så prøv en af disse teambuilding-aktiviteter, og se, hvor hurtigt du får nye venner!