1 år siden |  3 comments  |  Viden om Økonomi

Hvis du har planer om, at skulle låne penge på nettet, så skal du være opmærksom på, at der er mange ting, du skal have fokus på. Det er også ensbetydende med, at det ikke blot er noget, du skal kaste dig ud i med hovedet først. Du skal derimod fokusere på at lære mere om området, inden du begiver dig ud i det. Heldigvis forholder det sig således, at du kan hente masser af relevant viden om, at skulle låne penge hos én af de mange låneudbydere.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at noget af det absolut vigtigste, du skal forholde dig til i forbindelse med, at skulle optage et lån på nettet er, at du skal sikre dig, at du har gennemlæst alle betingelser og er stærkt opmærksom på hvad, du reelt set indgår en aftale om. Der kan være mange smuthuller for de forskellige udbydere, og det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at undgå disse faldgruber, så du ikke ender med en dårlig aftale.


Online forbrugslån er kun dyre, hvis du gør dem dyre


Du har med garanti hørt megen snak om, at det ganske enkelt er for dyrt at skulle optage forbrugslån gennem én af de mange låneudbydere. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er dyrere at optage lån på denne vis sammenlignet med banken, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der f.eks. er mulighed for at finde en lang række hurtig lån uden sikkerhed, der reelt set er til at betale tilbage.

Hvis du skal optaget et hurtiglån, så er det naturligvis vitalt, at du har fokus på at vælge et lån med en relativt lav ÅOP. Når du skal sammenligne de forskellige lån, så er den absolut bedste måde bestemt at benytte dig af ÅOP, der er en forkortelse for Årlige Omkostning i Procent. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du bestemt bør benytte dig af dette tal til at sammenligne lånene, men der er dog også øvrige faktorer, der bør være med i din betragtning.


Husk at overveje løbetid og øvrige vilkår


ÅOP kan variere rigtig meget fra lån til lån, men du skal være opmærksom på, at et lån med en kortere løbetid stort set altid vil have en højere ÅOP end et lån med en længere løbetid. Det er også ensbetydende med, at det er vigtigt, at du sørger for at sammenligne lån, der har den samme løbetid. Der er mange, der begår den fejltagelse, at de ender med at vælge et forkert lån, fordi de ikke er opmærksom på løbetiden for det respektive lån.

Dertil er det også forskelligt hvad, der er indskrevet i de forskellige låneudbyderes betingelser og hvilke vilkår, du får med i en aftale. Derfor bør du bestemt også sørge for at benytte dig af både disse betingelser og vilkår, når du skal sammenligne dine forskellige muligheder i forhold til at skulle optage et forbrugslån på nettet.

1 år siden

Per Andersen
Hvis bare man laver en kort løbetid på lånet, og udvælger de lån med lav ÅOP. Så kan det ikke gå helt galt med et forbrugslån.

1 år siden

Per Andersen
Hvis bare man laver en kort løbetid på lånet, og udvælger de lån med lav ÅOP. Så kan det ikke gå helt galt med et forbrugslån.

1 år siden

Per Andersen
Hvis bare man laver en kort løbetid på lånet, og udvælger de lån med lav ÅOP. Så kan det ikke gå helt galt med et forbrugslån.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Guide til bitcoins

1 år siden By Undervisningsavisen 1 Comments

Bitcoin er en såkaldt cryptocurrency. Det er en virtuel valuta, som fungerer udenfor det etablerede banksystem. Bitcoin er også et betalingssystem. Sidst men ikke mindst findes bitcoins ikke fysisk. Hvor “almindelige penge” både kan benyttes fysisk i...

Inspiration: Spar penge under studiet

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Du bør som ung dansker glæde dig over, at du er bosat i et land, hvor det er mere eller mindre gratis at studere. Selvom der som udgangspunkt ikke opkræves brugerbetaling på danske gymnasier og universiteter, så er det ikke helt gratis at studere. Du...

Lån penge nemt og hurtigt med et hurtig lån

1 år siden By Undervisningsavisen 6 Comments

De fleste voksne mennesker vil kunne nikke genkende til en situation, hvor man står med et stort behov for at skulle låne penge. Måske man er havnet i en uforudset og presserende situation, hvor man skal betale et stort beløb til for eksempel reparat...