skovbaer muffins

1 år siden |  0 comments  |  Seneste Nyheder

Hvis du gerne vil lave en kage, men er helt nybegynder, kan det være svært for dig at vide, hvor du skal ende og begynde henne. For hvilken kage vil være den bedste for en nybegynder?

Når du skal finde ud af hvilken kage du skal lave, skal du først og fremmest tænke over, hvornår du vil servere kagen. Skal du for eksempel have den med i skole eller på arbejde? Eller skal du bare spise den derhjemme? Er det en kage, du skal servere for dine gæster? Eller skal du bare nyde den sammen med din familie. Vi giver dig her fire bud på kager, der er gode til nybegynderen. Du kan også finde mange flere kageopskrifter på sider som kforkage.dk og Cake My Day.

Drømmekage i bradepande


Hvis du skal have kage med på arbejde, eller dit barn skal have kage med i skole, er det en god ide at vælge en drømmekage lavet i en bradepande. Bradepanden er nem at transportere, så kagen ikke går i stykker. Derudover er kagen meget nem at lave. Du skal blande de forskellige ingredienser til bunden, sætter bradepanden ind i ovnen og bage bunden. Til toppen skal du blande farin, smør, kokos og mælk i en gryde. Smørret og farinen smelter i gryden, så det bliver en lækker klistret blanding. Den fordeler du på kagebunden, når den er bagt færdig. Så skal du bage toppen i fem minutter og så har du en lækker kage.

Lagkage der imponerer


Som nybegynder kan du sagtens kaste dig ud i at lave lagkage til en fødselsdag. Lagkager er svære at transportere, så de skal derfor laves der, hvor de skal spises. Du kan købe færdige lagkagebund og dermed gøre kagen meget nemmere for dig selv. Du kan også købe blandinger til at lave kagecreme af, så er det bare til fyldet og flødeskummet, at du skal bruge noget fantasi. Det er muligt at komme stort set alle frugter i en lagkage. Vælg derfor det, som du synes smager godt. Du kan også komme chokoladestykker eller marmelade i.

Muffins til skovturen eller fredag aften i sofaen


Muffins er nemme for dig som nybegynder at lave. Du skal bare lave en meget simpel dej, som du kommer i muffinformene. Der findes mange forskellige slags muffins. Det kan være chokolademuffins eller muffins med bær i. Det gør det muligt at lave mange variationer af den. Muffins er også gode, hvis du skal have kagerne med, lige som de også er lækre at spise en fredag aften i sofaen.

Lækker chokoladekage


En lækker chokoladekage er et hit hos de fleste. Du kan nemt blande en dej sammen og så bage den i en form i ovnen. Hvis du gerne vil imponere dine gæster eller din familie, kan du lave en lækker glasur og komme ovenpå. Glasur laver du af flormelis og vand. Du kan eventuelt komme noget frugtfarve i, så den får en anden farve.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvad er fransk manicure – og hvordan kan man lave det selv?

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Det er utrolig vigtigt for ens fremtræden, at man sørger for at have rene, pæne og velplejede negle. Der er nemlig intet som et par uplejede negle, der kan få resten af en person til at virke ligeså uplejet, og det er naturligvis ikke et signal, som...

Bag om hestesadlen

1 år siden By Undervisningsavisen 0 Comments

Det at ride er noget, som man har dyrket i utroligt mange år. Hvis man får fortalt, at hele ideen om at have en sadel første gang er blevet taget i brug før år 4000 f.Kr. så kan man godt blive overrasket. Man har ingen forstand på, hvordan mennesker...

Lidt om urets historie

1 år siden By Undervisningsavisen 1 Comments

Det første ur, som blev opfundet, var sandsynligvis et, som vi alle kender til. Dette var soluret og nogle haver har endda sådan et stående, men nok mest af alt for æstetiske grunde. Det er dog de færreste, der overhovedet kan aflæse sådan et for der...