Lendo er en af Nordens største formidler af lån. De har eksisteret siden 2007. Over 1 million kunder har gennem tiden brugt hjemmesiden til at sammenligne og vælge lån. Det kan være alt fra forbrugslån til billån. Før man låner penge til eksempelvis en ny bil, er det altid en god ide at have styr på sin økonomi. Dette kan man gøre på mange måder.  

Denne side forklarer mere om billån. Det kan være en stor mundfuld at skulle finansiere en bil. Dog er en bil bare en nødvendighed for rigtig mange. Derfor er der en mulighed for at tage et billån. Det anbefales altid at konsultere en bankrådgiver, før man låner penge. På den måde kan man blive guidet i den rigtige retning. Samtidig undgår man ubehagelige overraskelser.  

Billån hos Lendo 

På https://www.lendo.dk/  kan man blive meget klogere på billån. Det er en nem hjemmeside at navigere på. Man kan her på hjemmesiden også vælge sit billån. Det hele kan gøres online. Dog skal man vide, at der stilles nogle særlige krav til lånetageren. Derfor sender man først en ansøgning. Den skal godkendes, før at ens lån kan gå igennem.  

Nogle af de krav der stilles, er blandt andet, at man skal være fyldt 18 år. Desuden skal ens årlige løn være på mindst 60.000 kr. Disse krav er med til at sikre, at man ikke ender med ikke at kunne betale lånet tilbage igen. Det er altså en slags sikkerhed. Men det er stadig vigtigt, at man får styr på sin økonomi, før der lånes.  

Gode råd  

Det kan være en god ide at lægge et budget. Dette er en måde, hvorpå man kan få et overblik over sin økonomi. Desuden kan man snakke med en bankrådgiver. Det er altid en god ide, at tale med nogen som er eksperter på givent område.